Kérastase Paris je luksuzni francuski brend za njegu kose koji su 1964. godine osnovali znanstvenici iz L’Oreal Advanced Research. Asortiman Kérastase razvijen je u suradnji sa znanstvenicima kako bi se stvorili jedinstveni proizvodi koji pružaju personalizirane tretmane za sve tipove i stilove kose. Fokus brenda Kérastase je na pojedincu: pronalazak pravih proizvoda za njegu vaše kose. U salonima je Kérastase poznat po svojim popularnim tretmanima Fusio Dose koji pružaju jedinstveni tretman za kosu za ranjive točke vaše kose s 30 različitih kombinacija koje možete izabrati.

PROIZVODI ZA NJEGU KOSE

PROIZVODI ZA NJEGU VLASIŠTA

Frizeri otkrivaju zašto su zaljubljeni u Kérastase. Pogledajte što kažu naši vrhunski stručnjaci!

Znate li što ima zajedničko nekoliko najpoznatijih frizera širom svijeta? 

Tajna njihove savršene kose leži u Kérastase proizvodima! 

Ovi priznati profesionalci su se odlučili otkriti zašto su zaljubljeni u ovaj brend i što ih čini oduševljenima. Kroz ekskluzivne slike i iskrene izjave, frizeri otkrivaju tajne zašto Kérastase zauzima posebno mjesto u njihovim srcima. Njihov posao ne bi bio isti bez ovih iznimnih proizvoda koji su im donijeli sjaj, volumen, hidrataciju i zdraviju kosu. 

Neki frizeri ističu kako je Kérastase promijenio način na koji pristupaju njezi kose, pružajući nevjerojatne rezultate koji su ih oduševili. Drugi otkrivaju da je Kérastase jedini brend koji zadovoljava visoke standarde njegove klijentele i pruža im luksuznu njegu. Provjerite zašto je Kérastase prvi izbor poznatih frizera širom svijeta. 

Otkrijte tajne IKONSKIH Kérastase Paris proizvoda! Saznajte više o njihovoj revolucionarnoj formulaciji, koja koristi visokokvalitetne sastojke tehnologije za rješavanje svih problema. Otkrijte zašto su Kérastase iconic proizvodi postali sinonim za intenzivnu njegu bez ikakvih kompromisa!

SVI PROIZVODI IZ KÉRASTASE PARIS